Mötesplatser.

För konferenser och möten

På Kornetten har vi något som vi kallar för mötesplatser. Mötesplatser skiljer sig från mötesrum mer än själva storleken på ytan. För oss är en mötesplats ett mer dynamiskt rum som skapar förutsättningar för människor att interagera, mötas och föra samtal på olika plan. Vi kallar oss för Home of Entrepreneurs, en plats för företagare med driv och nyfikenhet att känna sig hemma och frodas på. I vårt ”hem” har vi just nu två mötesplatser, en vind och en skärgårdsö. I vår kommer vi lansera vår nya mötesplats på gården som vi kommer kalla ”Orangeriet”.

Intresseanmälan

Kornetten Sky

Kornetten Sky är en unik vindsvåning som passar för upp till 25 personer. Vi kallar Kornetten Sky för en mötesplats som passar utmärkt för föreläsningar, utbildningar, workshops, kreativa aktiviteter, matlagning, middagar, mingel, frukostar, AW, fester mm.

Läs mer

Kobben Island

Kobben Island är vår egen ö där ni bara får vara, och det helt ifred. Om det är kreativa möten, fokus på medarbetare eller ledarskap lämnar vi åt er att bestämma. Vi tar hand om helheten och kan erbjuda det där lilla extra för er som har egna önskemål kring upplägg.

Läs mer

Är du intresserad?

Vill du bli en del av Kornetten?

info@kornetten.nu
08-662 98 90